Bewusteloos en geen (normale) ademhaling? >> BEL 112 en start reanimatie!

Informatieavond Burger Harthulp 5 november a.s

Informatieavond Burger Harthulp 5 november a.s

Op dinsdag 5 november organiseert de Stichting Beemster Hart Safe  samen met Ambulance Amsterdam (de ambulancedienst in onze regio) een informatieavond over Burger Harthulp.

BHH logoBurger Harthulp is het alarmeringsysteem waarmee burgers d.m.v. een SMS bericht of via een pager door de meldkamer (112) rechtstreeks opgeroepen kunnen worden in geval van reanimaties in de Beemster. Het systeem is sinds april 2012 actief in de Beemster en inmiddels zijn 65 burgers en 27 AED’s aangemeld via de website www.burgerharthulp.nl

Tijdens de informatieavond op 5 november wordt u, onder andere, ge├»nformeerd over de huidige stand van zaken in de Beemster. Maar dat niet alleen…..

Demonstratie reanimatie

ambulanceDoor de medewerkers van de ambulancedienst wordt een demonstratie van een reanimatie gegeven waarbij de samenwerking tussen vrijwilligers en ambulancepersoneel wordt getoond.

 

De ambulancemedewerkers nemen een ambulance en diverse apparatuur en materialen mee die getoond en gedemonstreerd zullen worden.

Het belooft niet alleen een informatieve, maar zeker ook een hele leerzame avond te worden!

Aanmelden

De avond is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in Burger Harthulp of ontwikkelingen op het gebied van de 6 minuten zones en de hulpverlening bij reanimaties binnen de gemeentegrenzen van Beemster.

Aanmelden is wel noodzakelijk i.v.m. het beschikbare aantal plaatsen.

Datum en tijd

dinsdag 5 november 2013, aanvang 20:00 uur

Locatie

Het Heerenhuis, Rijperweg 83, 1462 MD, Middenbeemster (bovenzaal, ingang rechterzijde)

Entree

Gratis

Aanmelden? Vul het contactformulier op de website in.

Graag tot ziens op 5 november a.s.